Botoks za kosu iskustva

Botoks za kosu - Selective On Care Densi-Fill

Botoks za kosu predstavlja jedan od najdelotvornijih tretmana za suvu i oštećenu kosu na kojoj su izuzetno vidljivi problemi.

Botoks za kosu deluje tako što popunjava strukturu dlake i intezivno je regeneriše daje joj otpornost, mekoću i sjaj. Nakon ovog tretmana kosa se veoma lako raščešljava i oblikuje.

Nakon tretmana botoksom kosa je sjajnija i mekša, što se naročito vidi na kosi na kojoj su bila vidna oštećenja od feniranja, blajhanja i čestih farbanja kose.

Ovaj tretman je naročito dobar za žene koje imaju tanku dlaku i dosta kose na glavi, jer se takva kosa veoma lako i brzo mrsi, a veoma je teška za raščešljavanje. Nakon botoksa, kosa se veoma lako raščešljava i fenira što ujedno na neki period sprečava i pucanje i opadanje vlasi uzrokovane češljanjem i feniranje.

Pomoću botoksa kose vraća se snaga i jačina vlasi, kosa postaje bujnija i lepša.

Ovaj tretman najveću delotvornost ima na izuzetno oštećenoj kosi, mada se preporučuje i za sve druge tipove kose.

Aktivne komponente botoksa za kosu:

Hijaluronska kiselina: Vraća hidrataciju kose, sa značajnim rezultatima u smislu lepote i kompaktnosti.
Morski kolagen: zadrži hijaluronsku kiselinu u kosi omogućava da obavlja svoju funkciju. Ona ispunjava kosu iznutra. Kosa se regeneriše, postaje punija i elastična.
Keratin aminokiselina: prodire u korteks i održava duboku hidratisanost kose.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.