Kozmetika na bazi puževa- potpuno drugačija nega

Multiactiv

Puževa sluz u obliku kreme i seruma

Kao proizvođač koji prati nova dostignuća i trendove u kozmetologijii kojem se već tradicionalno veruje, Multiactiv kozmetika je ove jeseni predstavila nove „must – have“ proizvode za lepotu – Ultra energetsku kremu i Ultra regenerativni serum sa filtratom puževe sluzi. Kozmetika sa ovim intrigantnim, ali izuzetno blagotovornim sastojkom već je postala hit u svetu, dok za domaće tržište predstavlja novinu kada je reč o kozmetičkim proizvodima.

Novi proizvodi Multiactiv kozmetike jedinstveni su po tome što sadrže čak 80% filtrata puževe sluzi. Ova neobična materija se prikuplja posebnim tehnikama i obrađuje specifičnim procesima, da bi se kasnije u obliku filtrata našla kao glavni sastojak kozmetičkih preparata.

Krema i serum namenjeni su ženama i muškarcima svih životnih dobi i svih tipova kože, veoma su prijatnog mirisa i lagane teksture. Inovativna gel formula bogata je prirodnim aktivnim sastojcima koji veoma efikasno obnavljaju i pojačavaju strukturu kože i čine je zdravom. Puževa sluz je mešavina alantoina, kolagena i elastina, prirodnih antibiotika, vitamina A, C i E, glikolne i hijaluronske kiseline koji veoma blagotvorno deluju na kožu, štite je od oštećenja, infekcija i UV Ultra energetska krema je izuzetno korisna u podmlađivanju kože, poboljšava njenu elastičnost, pruža intenzivnu hidrataciju, redukuje postojeće bore i usporava nastanak novih, smanjuje iritacije.

Ultra regenerativni serum se koristi za ciljana područja oko očiju, usana, vrata, čela i „bora smejalica“. Prirodni aktivni sastojci sadržani u puževoj sluzi prodiru u najdublje slojeve kože i veoma efikasno obnavljaju i pojačavaju strukturu kože, dajući joj čvrstinu i elastičnost.

YUCO-HEMIJA I BREND MULTIACTIV UVODE NOVE TRENDOVE NA DOMAĆE TRŽIŠTE, A UJEDNO OSVAJAJU INOSTRANA TRŽIŠTA

Lansiranje nove linije proizvoda sa filtratom puževe sluzi samo je jedan od projekata koji se trenutno sa uspehom ostvaruju u poslovanju preduzeća YUCO-HEMIJA i koji potvrđuju konstantan razvoj i rast kompanije. Od 1989. godine kada je osnovana, YUCO-HEMIJA je kroz poslovne rezultate pokazala da je izrasla u preduzeće koje se smatra pouzdanim poslovnim partnerom, a brend Multiactiv je postao sinonim za kvalitet.

Osim kozmetičkih proizvoda, preduzeće se uspešno bavi i proizvodnjom sredstava za održavanje

higijene u domaćinstvima i industriji, kao i proizvodnjom kompleksnih tečnih đubriva za cveće. Preduzeće upošljava 70 radnika, od kojih je 30% visokoobrazovanih. Uspešna saradnja ostvarena je sa više od 1 000 poslovnih partnera, a posluje se sa svim značajnim, domaćim i internacionalnim, prodajnim lancima.Da bi ostvarili prioritete i visoko postavljene ciljeve, od 2002. YUCO-HEMIJA u poslovanju primenjuje međunarodni sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001, a od ove godine proizvodnja kozmetike sertifikovana je i prema standardu ISO 22716, koji dokazuje postupanje po principima dobre proizvođačke prakse. Preduzeće raspolaže najsavremenijom automatizovanom opremom za proizvodnju, a proizvodni kapaciteti danas iznose oko 200 tona kozmetičkih proizvoda mesečno, što odgovara količini od oko 3 000 000 proizvodnih jedinica.

Ovakvi kapaciteti povećavaju mogućnosti izvoza, a trenutno je u toku projekat osvajanja tržišta

Bliskog istoka što znači više od 100 miliona potencijalnih kupaca u Turskoj, Egiptu i drugim zemljama. Iako su uslovi poslovanja izuzetno teški, ove godine kompanija je otvorila tržište Turske, kada je reč o izvozu. To je dovelo do značajnog pomaka i rasta izvoza, pa je njegova stopa u odnosu na isti period prethodne godine dosegla čak 63% rasta.

IZVOR: http://zena.blic.rs/lepota/kozmetika-na-bazi-puzeva-potpuno-drugacija-nega/etm7wmw

 


iz na našeg asortimanaMultiactiv

    Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.