Novi Aura Jelly Foundation tečni puderi

Aura Jelly foundation – tečni puder za svež izgled kože lica

 

Sa novim Aura Jelly foundation-om je svet tečnih pudera doživeo pravu revoluciju! Zbog svoje gelaste teksture, ovaj tečni puder je inovativan u svakom smislu te reči.
Nežan i izrazito hidratantan proizvod koji se nanosi jednostavno poput kreme a reaguje na koži poput gela zbog svoje specifične formule.
Glavna karakteristika ovog novog proizvoda je njegova gelasta tekstura i osećaj koji pruža pri samom nanošenju – jedinstvenu svežinu savršene hidratacije.

Aura Jelly Foundation je pogodan za sve kože koje su suve do mešane. Ima srednju prekrivnu moć, koju je moguće i nadograđivati. Tokom nanošenja osetićete da se savršeno stapa sa kožom lica i stvara lagan film koji ujednačava boju tena a da pritom ostavlja kožu ujedno mat i blistavom.
Koža koja izgleda zdravo i blistavo je trend u “beauty” svetu a ovaj puder vam nudi upravo to – sprečava neželjeno isijavanje sebuma a koža i dalje izgleda sveže.

Preporučuje se nanošenje pudera sa četkom za šminkanje ili sa 3D sunđerastim aplikatorom kako bi postigli najbolji mogući efekat na koži.

U ponudi je široka
paleta boja

Aura Jelly foundation pruža zaštitu od štetnog uticaja UV zračenja sa zaštitnim faktorom SPF20

870,00 Din
870,00 Din
870,00 Din
870,00 Din
870,00 Din