Muška brada i brkovi

Muška brada i brkovi mogu da budu zapuštena i zanemarena, a može da se desi i da se sve dlačice na licu stope u jedno umetničko delo. Sastoji se od zulufa, brade koja raste na obrazima, bradice ispod donje usne, brkova ili brkova i brade (brade oko celih usta). Za razliku od trodnevne brade, puna brada zahteva nešto više vremena jer jedna dlačica brade raste samo 3 milimetara nedeljno. Da bi porasla duža brada, potrebno je dakle da prođe više vremena.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Nega brade: Svakodnevnu negu bi trebalo da čini temeljno češljanje brade, na primer češljem sa širokim zupcima ili četkom. Češljanje podstiče cirkulaciju obraza i brade, stimuliše kožu i uklanja mrtve ćelije kože. Ukoliko se brada ne češnja, ona će ići u svim smerovima. I na kraju, ulje za negu daje sjaj inače dosadnim i često neposlušnim dlačicama brade i čini ih nežnim. Pored toga, ulje neguje i umiruje kožu lica. Kao alternativa postoje tonici za bradu, balzami i gelovi za negu brade koji kao i ulje, dlačice brade čine poslušnijim i održavaju vlažnost kože lica.
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.