Riflessi maske za osvežavanje, oporavak i pigmentaciju kose

RIFLESSI je ekskluzivna maska za oživljavanje i kondicioniranje i bojenje kose zasnovana na trostukom dejstvu provitamina B5. Dostupan je u rasponu od devet modernih nijansi pogodnim za sve tipove kose i potrebe. RIFLESSI je izvanredan proizvod koji frizeri mogu koristiti bez ograničenja.

 

RIFLESSI maske za kosu u boji 3 u 1

OPORAVAK: Restrukturira oštećenu kosu. Obnavlja koren i duboko hidrira kosu kako bi dobila novi sjaj. KAKO UPOTREBITI: naneti nakon šamponiranja i ostaviti 2-5 da deluje

OSVEŽAVA: Produžava boju sa 7-8 pranja između dva farbanja. KAKO UPOTREBITI: naneti nakon šamponiranja i ostaviti 5-15 minuta ispod izvora toplote za dodavanje tona, oživljava i produžuje boju do 7-8 pranja

PODEŠAVANJE BOJA: Dodaje pigmente kako bi stvorio ravnu osnovu pre bojenja. Za kosu koja je porozna, nema pigment ili je teško obojiti. KAKO UPOTREBITI: primeniti na suvu kosu kao tretman za prepigmentaciju pre farbanja kose.

RIFLESSI je izvanredan proizvod koji frizeri mogu koristiti bez ograničenja.

Kome je ovaj RIFLESSI namenjen?

Za osobe koje žele promenu

RIFLESSI omogućava da uživate u novom izgledu i da je možete promeniti onoliko često koliko želite. RIFLESSI boja traje 7-8 pranja i dodaje različite karakteristike vašoj prirodnoj ili farbanoj kosi sa svojim 9 nijansi.

Za osobu koje vole svoju kosu

Sve boje prirodno gube svoju sjajnost sa vremenom i pranjem. RIFLESSI osvežava boju između farbanja u salonu, dodavanja svjetlosti i sjaja.

Za osobe sa oštećenom kosom

RIFLESSI je idealan za prekomerno obrađenu kosu koja više ne može da drži boju. Njegova formula je specijalno dizajnirana da oporavlja, restrukturira oštećenu kosu. Nakon 4-5 aplikacija, vaša kosa će se vratiti u svoje prirodno stanje
i dobićete bolji rezultat kada se boji.

REFERENTNA TABELA

Da biste izabrali najbolju nijansu RIFLESSI, možda će vam biti od korisi sledeća tabela boja za svaku vrstu kose i boje. Najbolji rezultati dobijaju se izborom maske koja je boja-na-boju.

RIFLESSI je dostupan u 9 nijansi prilagođenih svakoj potrebi:

BLACK: pomaže u izjednačavanju boje sede kose i dodaje intenzitet crnim nijansama
DARK BROWN: dodaje intenzitet tamne kose
CHESTNUT BROWN: povećava sjaj kestenskih na braon baza.
CHOCOLATE BROWN: dodaje intenzivnu toplu smeđu boju na tamnu bazu.
HONEY BLOND: dodaje medenu zlatnu nijansu na svetlu bazu,  idealan je za dodavanje tona izbeljenoj kosi
PASSION RED: dodaje svetlinu i intenzitet svim nijansama crvene boje
COPPER: donosi svjetlosne bakarne nijanse
MAHOGANY: svetli crvene nijanse sa ljubičastim naglascima
SILVER: neutrališe tendenciju žute nijanse na sedoj kosi i dodaje hladne tonove svetlih plavuša.

Svaka vrsta kose može drugačije reagovati na proizvod, pa se tabela može smatrati samo indikacijom.

RIFLESSI proizvodi koje nudimo u našoj prodavnici

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.