Skidanje farbe sa kose bez blanširanja

Skidanje farbe sa kose bez blanširanja nikada nije bilo tako jednostavno! Rešenje je Decolor Time sistem za dekolorizaciju kose.

Uz pomoć oksidirajuće boje za kosu boju formira određeni broj sitnih molekula, koji se vezuju jedan za drugi zahvaljujući oksidantu i formiraju veće molekule boje, koja formira željenu boju. Ova reakcije po imenu oksidacija dešava se u kosi i onog trenutka kada se završi, molekuli boje postaju previše veliki i ostaju zarobljeni između keratinskih pločica na kosi. Ovo je razlog zašto se te boje nazivaju trajnim.

Ova dekolorizacijući proizvod je potpuno drugačiji od dobro poznatih dekolorizajućih proizvoda kao što su prah za izbeljivanje, emulzije za posvetljivanje, gelovi i ulja. Kako u mehanizmu delovanja tako i u rezultatima. Gore navedeni proizvodi imaju oksidirajući efekat: uništavaju boju pomoću oksidiranja i tako je otklanjaju. Nažalost, takvi proizvodi zajedno sa procesom oksidacije iništavaju kosu i u određenom stepenu iritiraju kožu glave, dok uklanjanje boje nije uvek potpun.

Za razliku od tih proizvoda, Decolor Time nema oksidirajući efekat. On ima efekat redukcije i sadrži aktivirane molekule redukcije. Oni uništavaju velike molekule boje i redukuju ih na manje a kao rezultat toga oni ne mogu više ostati zarobljeni između pločica keratina i mogu se lako isprati.

Prednosti ove metode su sledeće:

Naomi se zaista može potpuno ukloniti boja sa farbane kose (za razliku od oksidirajućih proizvoda)

Ova metoda nije agresivna, praktično ne oštećuje kosu, a ni prirodne pigmente u njoj

Decolor Time se može koristiti više od jednom u toku jednog dana ili kratkog vremenskog perioda. Zato je ovaj proizvod savršen za eksperimentisanje sa promenom boje kose

Prikladna je za vraćanje prirodne boje kose

Ova formula sadrži integrisan regenerator za negu kose, koja čini vašu kosu mekom, sjajnom i punom života

Proizvod za dekolorizaciju kose možete naći u vašoj Bella Parfimeriji:

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.