BeEXTREME Crazy Color toneri za kosu SUPER CENA

Naša nova formula VIP PRESTIGE BeEXTREME HAIR TONER ne sadrži amonijak i oksidante. Pažljivo boji i hrani vašu kosu u kombinaciji sa 100% čistim i prirodnim uljima, ekstraktom vitamina F i koprive. Ekstrakt koprive i vitamina F u kombinaciji sa maslinovim i uljem makadamije, daje vašoj kosi zanosan izgled, sjaj i čvrstinu i čini je lakšom za češljanje.

VIP‘s PRESTIGE BeEXTREME HAIR TONER je polu-trajna boja za farbanje kose sa tri efekta. Otkriva vam nove boje, zahvaljujući divnim pigmentima ove kremaste formule, ili vam daje novu nijansu mešanjem tonera sa Neutralnim korektorom No 00 BeEXTREME ili izražava vašu kreativnost mešanjem boja.

BeEXTREME 100% živahne nijanse

Posebna formula BeEXTREME linije omogućava vam da stvorite 100% živahne nijanse na izbjeljenoj kosi. Ovaj alat je pogodan za toniranje prirodne i obojene kose. Da biste dobili željenu nijansu, pre upotrebe izvršite preliminarni test na malom pramenu. Za najbolji efekat preporučujemo nanošenje na kosu prethodno posvetljenu kosu.

Postojanost: od 4 do 12 pranja kose, zavisno o izabrane boje i od stanja vaše kose. Ova polu-trajna boja može se ponovo koristiti u bilo kojem trenutku bez rizika za vaše zdravlje.

IZBOR BOJA

BeEXTREM toner za kosu
00 NEUTRAL
BeEXTREM toner za kosu
20 TITAN
BeEXTREM toner za kosu
25 GRAPHIT
BeEXTREM toner za kosu
30 ŽUTA
BeEXTREM toner za kosu
33
PINK
BeEXTREM toner za kosu
36
BLOODY MARY
BeEXTREM toner za kosu
40
LAVANDA
41
HAVAJSKO PLAVO
BeEXTREM toner za kosu
44
LILAVA
BeEXTREM toner za kosu
50
ZELENA
BeEXTREM toner za kosu
55
TIRKIZ
BeEXTREM toner za kosu
56
PLAVA
BeEXTREM toner za kosu
60
CRAZY ORANGE

PRESTIGE BeEXTREME je avangardni proizvod sa sledećim prednostima:

 • Potpuno spreman za upotrebu. Jednostavan za upotrebu. Standardno vreme bojenja je između 5 i 40 minuta. / vidite uputstvo na proizvodu.
 • Posebna formula sa vitaminom F, ekstraktom koprive, 100% maslinovim uljem, prirodnim uljem makadamije i ricinusovim uljem ne samo da pošteđuje kosu, već i poboljšava njenu strukturu, čine kosu neverovatno živom i sjajnom.
 • Ima kompleks balzama koji olakšavaju češljanje, poboljšavaju njegovu strukturu i daju kosi sjaj i mekoću.
 • Ne sadrži PPD, resorcinol i 1-naftol, koji su deo tradicionalnih boja za kosu i često izazivaju alergijske reakcije kod potrošača.
 • Ne sadrži amonijak, monoetanolamin ili druge lužine.
 • Ne sadrži vodonik peroksid ili druga oksidaciona sredstva koja oštećuju kosu.
 • Ima normalan pH (4-5) blizu prirodnog pH vrednosti kose.
 • Dugotrajna upotreba ne oštećuje strukturu kose, zahvaljujući kombinaciji 100% čistih i prirodnih ulja, ekstrakta koprive i vitamina F. Jača kosu i vraća joj snagu i sjaj.
 • Ovaj proizvod je pogodan za potrošače sa osetljivom kožom, alergičnim na oksidaciona sredstva i boje za kosu. Verovatnoća da dođe do alergijske reakcije na ovo sredstvo značajno je manja od one na boju za kosu.
 • Ovaj alat je pogodan za stvaranje svetlih, blistavih i bogatih boja.
 • Možete da kreirate sopstvene nijanse mešajući se sa neutralnim korektorom br. 00 BeEXTREME
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.