Still PLEX Effect proizvodi za oštećenu kosu

Still PLEX Effect

STILL PLEX kolekcija sadrži proizvode sa dve vrste efekta: IN efekat koji deluje na kosu iznutra i jača unutrašnju strukturu vlasi i OUT efekat koji deluje na površinski sloj – kutikulu i može da je regeneriše, poporavlja oštećenje ili štiti od nastanka oštećenja.

KAKO DELUJE STILL PLEX EFFECT?

Što je kosa oštećenija, to je efekat oporavka veći. Omogućava dvostruko dejstvo Inside i Outside koje je odmah vidljivo na folikuli.

IN side – STVARA NOVE VEZE UNUTAR VLASI I JAČA KOSU
Aktivni sastojci „pune“ dlaku i regenerišu pokidane veze u unutrašnjosti vlasi. Imaju moć da prodru duboko u unutrašnjost vlasi, pronađu oštećena mesta i stvore nove veze. Tako se popravljaju oštećenja na mestima gde su stare veze pokidane i gde se nalaze šupljine zbog kojih je kosa oslabljena, porozna i lako se kida.

OUT side – POPRAVLJA OŠTEĆENJA I DAJE SJAJ POVRŠINI KOSE
Kosa sa oštećenom površinom je hrapava i bez sjaja jer je oštećen zaštitni sloj kutikule. Dolazi do dehidratacije, unutrašnjost vlasi je „otkrivena“ i izložena oštećenju, a kosa sklona upijanju čestica aerozagađenja iz vazduha.
Aktivni sastojci regenerišu oštećenu kutikulu i čine površinu kose ravnom, glatkom i mekom.

Kolekcija obuhvata proizvode različitih vrsta i namena:

STILL PLEX BOTOX MASKA – Izmereno je i dokazano da aktivni sastojci u koncentraciji koja se nalazi u ovom proizvodu, nakon 5 upotreba, povećavaju jačinu vlasi čak do 300%.

STILL PLEX CUTICLE SERUM – Povećavaju gustinu zaštitnog sloja i regenerišu omotač čime se štiti unutrašnjost vlasi, a istovremeno površina postaje glatka i sjajna.

STILL PLEX MIRACLE DROP FOR SHAMPOO – Obnavlja unutrašnju strukturu stvarajući nove veze unutar vlasi i jača kosu.

STILL PLEX MIRACLE DROP CONDITORE FOR MASK – Regeneriše površinu kose, popravlja oštećenja i daje sjaj površini kose.

STILL PLEX SILVER ŠAMPON ANTI – YELLOW EFFECT – Efikasno uklanja neželjene žute tonove kod blajhane ili svetlo plave kose.
Stvara nove veze unutar vlasi i jača kosu.

STILL PLEX SILVER MASKA ANTI – YELLOW EFFECT – Maska za uklanjanje žutih tonova kod blajhane ili svetlo plave bojene kose.

STILL PLEX BLONDINA LIGHTENING – Posvetljava prirodnu boju kose i do 6 tonova, jača i štiti kosu tokom procesa izbeljivanja.

COLOR REMOVER – Preparat za uklanjanje veštačke boje iz kose. U jednom ili dva koraka uklanja potrebnu količinu pigmenta.
Priprema bojenu kosu za promenu boje uz Plex efekat koji štiti kosu od oštećenja.

HEAT PROTECTION – Efikasna zaštita kose kod upotrebe fena, prese ili toplih viklera. Štiti keratin kose od toplote, obnavlja kutikulu i daje neverovatan sjaj.

WEATHER PROTECTION – Specijalno namenjeno sredstvo za zaštitu strukture kose i njene boje od uticaja UVA i UVB zračenja i vremenskih uslova. Vaša kosa i boja biće zaštićena tokom cele godine.

 

Ove proizvode možete da kupite u našoj prodavnici i u ONLINE SHOP-u

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.