Nova Rimmel Volume Shake koncept

Nova Rimmel Volume Shake maskara sa prvom na tržištu patentiranom tehnologijom mućkanja ‘Shake-Shake’ trajaće 2 puta duže nego obične maskare, obezbeđujući svežu formulu od prve do poslednje upotrebe!

Jako mi smeta to što moram da bacim maskaru koju nisam do kraja potrošila zato što se prebrzo osušila i stvorile su se grudvice

Patentirani sistem “razbijanja grudvica mućkanjem” u maskari osvežava formulu po potrebi, tako da ostaje bez grudvica od prve do poslednje upotrebe!

3D četkica sa fleksibilnim vlaknima daje trepavicama volumen i razdvaja ih od jednog do drugog ugla oka.

Rezultat: Predivan volumen bez grudvica od prvog do poslednjeg dana!

70%

Vide ovu tehnologiju kao izrazito naprednu

74%

Očekuju da ovaj proizvod bude bolji od njihovog uobičajenog

84%

Kažu da je lako poverovati u koncept proizvoda

* Online kvantitativni KONCEPT Test, 120 ispitanica, redovne korisnice šminke, starost 18-50 godina. Prikazani % odnose se na Veliku Britaniju. Slični rezultati su zabeleženi i u drugim testiranim zemljama (SAD, Španija, Nemačka).

KAKO FUNKCIONIŠE?

Vodeno-gelasta struktura sačinjena je od jedinstvene kombinacije vode i voska i pretvara se iz čvrste u tečnu kad god se promućka uz pomoć cilindrične mućkalice unutar pakovanja.

Specijalan sistem smanjuje kontakt formule i vazduha. Sistem mućkanja unutar bočice osvežava formulu po potrebi jednostavnim pokretima gore-dole.

Četkica daje volumen bez grudvica, izvijajući trepavice od jednog ugla oka do drugog, maksimalno ih definišući.

REZULTAT

Predivan volumen bez grudvica od prve do poslednje upotrebe!

Ovaj proizvod možete kupiti u našoj onlajn prodavnici  →

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.