Toner za kosu protiv žutih tonova – Subrina Charm SUPER COOL

Toner za kosu protiv žutih tonova

Novi proizvod u liniji boja za kosu Subrina Charm – SUPER COOL toner za kosu protiv žutih tonova na izbeljenoj ili plavoj farbanoj kosi. Sadrži jake pigmente za matiranje za neutralizaciju žutih i narandžastih tonova koji se pojavljuju kada se kosa posvetli. Pored osnovne boje koju vidimo (plava, smeđa, crna), sva kosa sadrži podtonove koji se pojavljuju kada kosu posvetlite. Toner vam pomaže da postignete sjajnu, zdravu, prirodniju boju kose, bez neželjenih žutih tonova, čak i nakon osvetljavanja kose.

Suštinska razlika između tonera i ljubičastih šampona ili maski koje ste do sada koristili je u tome što toner daje DUŽE rezultate i ne morate ga koristiti nakon svakog pranja.

Nažalost, toner nije pogodan za sedu kosu. Zbog visoke koncentracije pigmenata za matiranje, seda kosa postaje plava ili ljubičasta, pa je u ovom slučaju ljubičasti šampon ipak prikladniji izbor.

Delovanje toner je intenzivnije ako ga nanesete na suvu kosu. Međutim, ako vaša kosa nije previše žuta i želite samo da osvežite sjaj već ofarbane kose po dužini, možete oprati kosu nakon farbanja izrastaka i naneti toner na mokru kosu. Na ovaj način vaša plava boja će biti samo osvežena, a mat efekat tonera neće biti tako intenzivan.

I još jedan savet je dobro imati na umu: ako koristite toner na previše svetlu kosu koja nije žuta, boja može malo da povuče ka plavoj ili ljubičastoj. Ovo možete eliminisati za nekoliko pranja korišćenjem šampona koji najviše čisti.

Pitate se kada i kako da ga koristite?

Verovatno znate da morate da koristite izbeljivač za izbeljivanje veoma tamno smeđe kose. Uprkos činjenici da izbeljivač sadrži i ljubičaste pigmente, proces osvetljavanja u slučaju veoma tamne kose je toliko intenzivan da kosa ostaje žuta nakon izbeljivanja. Nanesite (blanš) izbeljivač na kosu u kombinaciji sa 6% razvijača (SAVET: Ako imate tamniju kosu, trebalo bi da produžite vreme rada, nemojte koristiti veći procenat razvijača!). Zatim nanesite SUPER COOL toner po celoj dužini izbeljene i oprane kose i isperite nakon 15-20 minuta delovanja. Rezultat je prelepa plava boja bez žutih tonova. Ako smatrate da vam je kosa i dalje previše žuta čak i nakon upotrebe tonera, možete ga odmah ponovo koristiti.

SUPER COOL toner se takođe može koristiti između dva farbanja ili kada imate pramenove. Kada primetite da vam je kosa bez sjaja i previše žuta, jednostavno nanesite SUPER COOL toner i isperite je nakon 15-20 minuta delovanja. Žuta boja je eliminisana, a kosa je ponovo sjajna, kao da je sveže ofarbana i tako će ostati do sledećeg farbanja. Više ne morate da koristite ljubičasti šampon nakon svakog farbanja

Kosu ne možete posvetliti tonerom, pa koristite posebnu plavu boju da biste posvetlili izrastke. Umesto da češljate boju po dužini kose prema krajevima, kao što ste do sada navikli, nanesite SUPER COOL toner na suvu kosu i ostavite da deluje 15-20 minuta. Kada sve to operete sa kose, dobijate čak i hladnu plavu nijansu! Subrina Charm SUPER COOL toner se takođe može koristiti ako kosa ostane previše žuta čak i nakon farbanja ekstenzija specijalnom plavom bojom. U ovom slučaju, nanesite ga samo na izrastke, nakon što ste ga već posvetlili posebnom plavom bojom.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.