TOM TAILOR BY THE SEA ZA MUŠKARCE I ŽENE – Osvežavajuće kao dan uz more

BY THE SEA parfem

Udahnite duboko. Zatvorite oči. Slušajte šum talasa i osetite miris soli u vazduhu.

OM TAILOR BY THE SEA FOR MAN & WOMAN inspirisani su senzualnim iskustvom dana na moru. Snaga, vitalnosti i originalnosti vode. Ženski miris kombinuje cvetne, citrusne i voćne note. Muški miris je dinamična kompozicija svežih i vodenih nijansi. Svako prskanje BY THE SEA odiše osećanjem bestežinskog stanja i slobode – kao dan uz more.

TOM TAILOR BY THE SEA ZA NJU

Ozonske note kombinovane sa primamljivim limunom i voćnom zelenom jabukom – osvežavajući oštar početak. Srčana nota, sa cvetnim akcentima jasmina i ruže, stapa se sa solarnim i morskim nijansama. U kombinaciji sa slatko-drvenom bazom kedra, vanile i verbene, stvara se jedinstveno mirisno iskustvo koje očarava čula. Inovativna kombinacija molekula sa aldehidnim notama dodaje lakoću i morske elemente.

Pogledaj proizvod →

TOM TAILOR BY THE SEA ZA NJEGA

Gornja nota ove revitalizirajuće vodene kreacije otvara se hrskavom i začinjenom kombinacijom soli i peperminta. Ljubičica, geranijum i gaiac drvo daju izražajnost notama srca. Miris je upotpunjen slatko-začinskom bazom koja se sastoji od sandalovine, tonke i mošusa. Miris za muškarce koji vole more i traže slobodu – kao bezbrižan dan uz more.

 

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.