Inovativne antibakterijske četkice za zube

Cetkice za zube sa zlatom, srebro i sa ugljem

Jeste li znali da je vaša četkica za zube plodno tlo za razvoj miliona bakterija koje mogu uzrokovati karijes, krvarenje desni, zadah i prehladu?

Novom tehnologijom u vlakna Bio Care četkica za zube je dodato zlato, srebro i aktivni ugalj bambusa. Ovi sastojci imaju jako antibakterijsko dejstvo.

Sistem duplih čekinja koji se sastoji iz dva reda vlakana – kraćih i dužih, omogućava lakše i efikasnije čišćenje na teško dostupnim mestima između zuba i desni. Dvostruki sistem vlakana čisti i uklanja plak sa zubne površine.

Bio-Care je razvio antibakterijske četkice za zube koje za razliku od običnih četkica, poseduju jedinstvena dvostruka vlakna sa povećanom sposobnošću dosezanja u sva područja zuba, uključujući i najuža područja između zuba.

Kratka vlakna prilagođena su otklanjanju mrlja, plaka, kamenca, ostataka hrane, čišćenju i poliranju cele površine zuba, čineći zube beljim i sjajnijim.

Nežna i meka vlakna nežno i temeljno čiste rub desni, bez opasnosti od ozleda i oštećenja desni.

Pogledajte proizvode →

antibakterijske četkice za zube

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na sajtu. Ukoliko nastavite da koristite naš sajt pretpostavićemo da se slažete sa našom politikom privatnosti.